Noul BTL & SP manager al agentiei este experimentatul Razvan Negoescu

gav|Scholz&Friends Bucuresti anunta deschiderea departamentului de BTL si evenimente speciale sub conducerea lui Razvan Negoescu, un vechi camarad al tandemului managerial Georgescu/Micu.
Licentiat al Institutului Franco-Roman de Marketing si Management, Negoescu (37) are un deceniu si jumatate de experienta in domeniul evenimentelor, show biz-ului si publicitatii. El si-a inceput cariera ca Advertising & Promotion Manager al legendarului Radio Contact (1992) si de-a lungul timpului a lucrat in trusturi de media si entertainment, precum si in importante companii de publicitate locale si internationale. Printre conturile si proiectele de BTL gestionate de Negoescu s-au aflat Electrolux, Coty, Dialog, Philip Morris, Nivea, Tuborg, Adidas Streetball, Pepsi, Citroen, Connex samd.

"Suntem bucurosi sa primim in familie un batrin Prieten. Razvan va coordona proiecte de BTL ale unor clienti importanti, precum Daimler Chrysler si grupul AB Plus, dar va avea ca misiune si dezvoltarea directiei BTL a agentiei. Avem impreuna experienta construirii primului departament specializat din Romania si o vom aplica in 2006 la nivelul unor proiecte deosebite, unice, cum numai noi stim sa facem" a declarat Dan Micu, Managing Partner gav| Scholz / Friends Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.