Bugetul pentru investitii in publicitate al Vodafone Romania va fi gestionat din octombrie de Universal McCann, agentia de media buying a McCann Erickson Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala.
Contul de media al Vodafone, al doilea operator local de telecomunicatii si unul dintre cei mai mari investitori in publicitate, a fost gestionat intre februarie anul trecut si iulie anul acesta de catre OMD Romania, agentia grupului Omnicom, ca urmare a unei licitatii la nivel international castigate de Omnicom.

Aceasta schimbare venea dupa ce mai bine de zece ani contul de media al Vodafone (la inceput Connex) a fost gestionat de Universal McCann, agentia din grupul condus de Bogdan Enoiu.

Valoarea contului de media al Vodafone este estimata la circa 15 milioane de euro.

“Dupa un proces de evaluare riguros si foarte competitiv, Vodafone Romania anunta ca Universal McCann a fost selectata ca agentia sa de achizitie si planificare media, incepand cu data de 1 octombrie a acestui an”, a spus Angus Slater, directorul de marketing al Vodafone Romania.

Vodafone Romania avut anul trecut afaceri de 825 milioane de euro, in scadere cu 12% fata de 2009 si un profit net de 115,9 milioane de euro, la jumatate fata de acum doi ani.

La sfarsitul lunii iunie anul acesta, Vodafone avea aproximativ 8,93 milioane de clienti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri