Pe 14 martie 2005, la Bucuresti, Tom Peters - cel mai influent guru in management al prezentului ľ va aduce in premiera in fata publicului roman ôRe-Imagineö, considerata cea mai spectaculoasa conferinta de afaceri a ultimilor anii. Tom Peters, deja un puternic brand global in materie de evenimente, isi inspira conferintele din reprezentatiile Circului Soarelui pentru a-si atinge obiectivul: sa schimbe paradigmele participantilor fata de afaceri.

Re-Imagine! este tema primei conferinte sustinuta de Tom Peters in Romania. Dedicata top managementului si persoanelor care detin pozitii strategice in organizatiile din care fac parte, Re-Imagine a schimbat deja felul de privi afacerile peste tot in lume unde a fost sustinuta.

ôEste principala responsabilitate a generatiei noastre sa ne re-imaginam organizatiile, insitutiile publice si privateö isi incepe Tom Peters prezentarea. Conferinta a fost peste tot in lume declarata printre cele mai spectaculoase sesiuni dedicate afacerilor. Un amestec de idei inovatoare, povesti de succes sau insucces, testimoniale ale clientilor si participantilor la celelalte evenimente Tom Peters.

Temele Re-Imagine Bucuresti 2005 vor trata: introducere in afacerile din epoca postcroporatista, impactul noilor tehnologii asupra inovatiei, transformarea serviciilor, transformarea experientei de brand, noua etica a vanzarilor, rolul strategic al designului, importanta proiectelor inovative, brandul personal, noul rol al managementului, noul model de angajat. Toate sustinute de exemple concrete din marile corporatii si organizatii consiliate de catre Tom Peters de-a lungul anilor. Detalii legate de program sunt disponibile la www.tompeters.ro.

Participantii vor primi in exclusivitate o copie a cartii Re-Imagine! Business Excellence in a Disruptive Age.

Dincolo de cariera si contributia sa profesionala exemplare (numele sau este sinonim cu excelenta manageriala), Tom Peters se distinge prin redefinirea afacerilor si managementului prin inovatie, design, marketing experiential, tehnologie, aplatizarea ierarhiilor, creativitate, pasiune, incurajarea rebelilor si a femeilor in posturi cheie.

Denumit ôThe uber-guruö de catre The Economist si ôBcel mai bun prieten si mai mare cosmar al afacerilorö de catre Business Week, Tom peters este autor al best-seller-urilor: ôIn Search of Excellenceö, ôA Passion for Excellenceö, ôThriving on Chaosö, ôLiberation Managementö, ôThe Pursuit of WOW!ö, ôThe Circle of Innovationö, ôThe BrandYou50ö, ôThe Project50ö, ôRe-imagine! Business Excellence in a Disruptive Ageö

Pe langa activitatea editoriala ofera consultanta unora dintre cele mai mari dintre corporatiile si organizatiile guvernamentale si non-guvernamentale globale si sustine peste 80 de conferinte si evenimente anuale pe intreg globul. Printre organizatiile consiliate de catre Dansul mentionam: Microsoft Corporation, Unilever, Deloitte Touche, Rolls-Royce Group, The Coca-Cola Company, AT&T, Intel Corporation, Sun Microsystems, Virgin precum si cu organizatii ca Armata SUA, Marina SUA, NASA, Banca Mondiala.

Inscrieri se pot face la Business Media Group: 021.206.06.80 / subscribe@bmg.ro Detalii despre inscriere, oferte special, program si Tom Peters sunt disponibile la www.tompeters.ro.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri