Pe 14 martie 2005, la Bucuresti, Tom Peters - cel mai influent guru in management al prezentului – va aduce in premiera in fata publicului roman “Re-Imagine”, considerata cea mai spectaculoasa conferinta de afaceri a ultimilor anii. Tom Peters, deja un puternic brand global in materie de evenimente, isi inspira conferintele din reprezentatiile Circului Soarelui pentru a-si atinge obiectivul: sa schimbe paradigmele participantilor fata de afaceri.

Re-Imagine! este tema primei conferinte sustinuta de Tom Peters in Romania. Dedicata top managementului si persoanelor care detin pozitii strategice in organizatiile din care fac parte, Re-Imagine a schimbat deja felul de privi afacerile peste tot in lume unde a fost sustinuta.

“Este principala responsabilitate a generatiei noastre sa ne re-imaginam organizatiile, insitutiile publice si private” isi incepe Tom Peters prezentarea. Conferinta a fost peste tot in lume declarata printre cele mai spectaculoase sesiuni dedicate afacerilor. Un amestec de idei inovatoare, povesti de succes sau insucces, testimoniale ale clientilor si participantilor la celelalte evenimente Tom Peters.

Temele Re-Imagine Bucuresti 2005 vor trata: introducere in afacerile din epoca postcroporatista, impactul noilor tehnologii asupra inovatiei, transformarea serviciilor, transformarea experientei de brand, noua etica a vanzarilor, rolul strategic al designului, importanta proiectelor inovative, brandul personal, noul rol al managementului, noul model de angajat. Toate sustinute de exemple concrete din marile corporatii si organizatii consiliate de catre Tom Peters de-a lungul anilor. Detalii legate de program sunt disponibile la www.tompeters.ro.

Participantii vor primi in exclusivitate o copie a cartii Re-Imagine! Business Excellence in a Disruptive Age.

Dincolo de cariera si contributia sa profesionala exemplare (numele sau este sinonim cu excelenta manageriala), Tom Peters se distinge prin redefinirea afacerilor si managementului prin inovatie, design, marketing experiential, tehnologie, aplatizarea ierarhiilor, creativitate, pasiune, incurajarea rebelilor si a femeilor in posturi cheie.

Denumit “The uber-guru” de catre The Economist si “Bcel mai bun prieten si mai mare cosmar al afacerilor” de catre Business Week, Tom peters este autor al best-seller-urilor: “In Search of Excellence”, “A Passion for Excellence”, “Thriving on Chaos”, “Liberation Management”, “The Pursuit of WOW!”, “The Circle of Innovation”, “The BrandYou50”, “The Project50”, “Re-imagine! Business Excellence in a Disruptive Age”

Pe langa activitatea editoriala ofera consultanta unora dintre cele mai mari dintre corporatiile si organizatiile guvernamentale si non-guvernamentale globale si sustine peste 80 de conferinte si evenimente anuale pe intreg globul. Printre organizatiile consiliate de catre Dansul mentionam: Microsoft Corporation, Unilever, Deloitte Touche, Rolls-Royce Group, The Coca-Cola Company, AT&T, Intel Corporation, Sun Microsystems, Virgin precum si cu organizatii ca Armata SUA, Marina SUA, NASA, Banca Mondiala.

Inscrieri se pot face la Business Media Group: 021.206.06.80 / subscribe@bmg.ro Detalii despre inscriere, oferte special, program si Tom Peters sunt disponibile la www.tompeters.ro.