Contul de media al Ursus Breweries, unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala, va fi administrat de Media Investment, agentie parte din grupul de comunicare The Group. Anterior contul de mai multe milioane de euro al Ursus Breweries a fost gestionat de agentia United Media.
Astfel, Media Investment va administra bugetele de media ale brandurilor Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's, Stejar.

La licitatia pentru Ursus Breweries au participat noua companii.

”Selectia unei noi agentii pentru a gestiona contul de media este parte a unui program de reimprospatare, pentru a ne asigura ca pozitia noastra pe piata este stabila si putem comunica intr-un mod eficient cu consumatorii. Administrarea contului de media este un element strategic de baza a politicii de marketing”, a declarat Grant McKenzie, vicepresedinte de marketing al Ursus Breweries.

Compania face parte din grupul SABMiller si este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's si Stejar.

Media Investment face parte din The Group, cel mai mare grup de comunicare de pe piata locala, cu afaceri in jurul a 116 milioane de euro, mai mult cu aproximativ 7% fata de 2010. Media Investment a castigat de curand si contul media al Romtelecom. In 2010 compania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 45,08 milioane de euro si un profit net de circa 2,74 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Sursa foto: Ursus Breweries
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri