Din aceasta luna, Radio Delta RFI isi schimba numele in RFI Romania. Prin aceasta modificare, radioul doreste sa marcheze integrarea deplina in cadrul grupului Radio France Internationale, unul din cele mai importante radiouri mondiale.

RFI Romania isi propune sa fie un radio european, care sa reflecte marile teme si dezbateri ale actualitatii interne si internationale, un radio al integrarii cea a Romaniei in Europa si a Europei in Romania. Muzica la RFI Romania presupune diversitate, dar inseamna, in acelasi timp, o selectie atenta a titlurilor difuzate.

Pe undele RFI Romania vor putea fi ascultate, ca si pina acum, programe informative si muzicale realizate de jurnalistii si animatorii de la Bucuresti, Paris si din alte capitale.

In acest moment, RFI Romania apartine in totalitate grupului Radio France Internationale. Aceasta apartenenta reprezinta o garantie a independentei editoriale si a diversitatii informatiilor.

Radio Delta RFI a fost unul din primele radiouri independente din Romania, aparut in primavara lui 1990 in urma unei colaborari intre Radio France Internationale si Institutul Politehnic din Bucuresti.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si