Adrian Iota, 23 de ani, graphic designer la Publicis Romania, este unul din cei 2 castigatori ai industriei de publicitate din Romania care vor participa in perioada 17 – 24 iunie la prestigiosul festival de publicitate de la Cannes, sectiunea “Young creatives”.

Absolvent al Academiei de Arte din Bucuresti, creativul lui Publicis a debutat in publicitate in anul II de facultate la agentia Adviser, unde, in calitate de Art Director, a lucrat pe cele mai multe din conturile agentiei. Dupa cateva luni de experienta, a trecut la departamentul de web al aceleeasi agentii, Adviser Interactive. Dupa separarea celor 2 companii, Adrian, impreuna cu majoritatea dintre fostii colegi, au lucrat pentru 4 Players, agentie in care si-a demonstrat atat calitatile de web designer cat si cele de Art Director.

In octombrie 2005 s-a alaturat echipei de creatie a agentiei Publicis Romania. Dragos Olteanu, Directorul de Creatie al Publicis Romania, povesteste despre colegul sau: “Ca-n orice poveste frumoasa, l-am cunoscut pe Adi intimplator. Era vecin de palier cu un fost coleg de-al meu. Mi-a trimis portofoliul, mi-a placut, l-am chemat. Dar ce am vazut la el in primul rand a fost bunul simt. si cel dat de cei 7 ani de-acasa de la el, si bunul lui simt estetic, cel care-l ajuta la ce face. Ma bucur extraordinar pentru el, i s-a intamplat un lucru pe care-l merita cu prisosinta. il astept cat de curand, in departament ca art director.”