Partea a doua a seriei "Wild Carpathia", care promoveza Romania si include interviuri cu principesa Margareta si Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv in Romania, pe televiziunea internationala Travel Channel, pe 5 septembrie, de la ora 19.00, conform Mediafax.

Noua serie este intitulata "From the Mountains To The Sea" ("De la munti pana la mare", n.r.) si va avea premiera in Europa, pe Travel Channel, in data de 5 septembrie, de la ora 19.00 (ora Romaniei).

Documentarul va fi difuzat in reluare pe Travel Channel, pe 6 septembrie, de la ora 21.00.

Countryside 3minute Carpathia from Travel Channel on Vimeo.

Compania Scripps Networks Interactive, care detine Travel Channel, si ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, au anuntat, pe 19 aprilie, ca miniseria "Wild Carpathia" va continua cu doua parti noi. Prima parte a miniseriei "Wild Carpathia" - ce a inclus un interviu in care printul Charles promova Transilvania - a fost lansata in octombrie 2011 si a fost difuzata la nivel international, inclusiv in Romania.

In acest context, Alasdair Grant, coproducator al "Wild Carpathia" si cel care semneaza imaginea acestei miniserii, a declarat ca cele doua noi parti vor fi centrate pe Muntii Carpati. Gazda acestora va fi tot Charlie Ottley, cel care a prezentat si prima parte a acestei miniserii.

"Wild Carpathia" prezinta, in viziunea unui grup de britanici, frumusetea Muntilor Carpati din Romania, in incercarea de a arata strainilor minunata diversitate a faunei si florei din zona. De asemenea, documentarul are un scop educational si atrage atentia romanilor asupra comorii nepretuite de care se bucura si pe care trebuie sa o conserve pentru generatiile viitoare.

Prima parte a miniseriei "Wild Carpathia" a fost lansata in octombrie 2011 si a fost difuzata la nivel international. La TVR 1, acest documentar a avut premiera in aprilie 2012.

Filmul a avut o durata de o ora, a prezentat muntii spectaculosi (Carpatii Occidentali - Muntii Apuseni) si padurile seculare ale Transilvaniei. Casa a lupilor, a ursilor si a rasului - animal pe cale de disparitie -, tinutul este putin cunoscut de restul lumii, aceasta portiune din Carpati fiind ultima regiune salbatica nedistrusa din Europa. Filmul ofera o perspectiva unica asupra frumusetii si culturii originale a Transilvaniei, explorand istoria sa bogata, de la ruinele mistice ale vechii civilizatii dace la orasele si satele sale medievale, multe dintre acestea supravietuind pana azi.

Travel Channel a fost lansat in 1994 si este disponibil in 21 de variante lingvistice in peste 130 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si zona Asia-Pacific. Travel Channel International face parte din Scripps Networks International, divizia de dezvoltare globala a Scripps Networks Interactive, Inc.

In Romania, Travel Channel este disponibil in grilele RCS&RDS, Romtelecom (DTH si IPTV), UPC, Focus Sat, Ines, dar si in pachetele unor operatori de cablu mai mici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri