Cab Lemon & Beer reprezinta o noua tendinta pe piata berii, un produs bine primit in Spania, Italia, China. Continutul redus de alcool (2,5 la suta) face din Cab o bautura de 24 h, un produs ce se adreseaza consumatorilor cu varsta intre 18 si 35 ani, femei si barbati, subliniaza reprezentantii companiei.

Segmentul 'beer-mix' din Germania a cunoscut o expansiune vizibila pe linia produselor 'lemon beer' comparativ cu rivalele sale 'cola mix beer' sau 'radler beer'. Segmentul produselor 'lemon beer' a inregistrat in ultimii ani o evolutie ascendenta a consumului de la 65.860 hectolitri, in 2003, la 194.958 hectolitri in 2005, inregistrand, astfel, o crestere de aproape 200 la suta.

BR Dinamic Distribution isi propune sa ocupe un loc important pe piata berii premium de import; pasul initial l-a reprezentat distribuirea, in Romania, a berii Krombacher - un produs premium, lider de piata in Germania si cu importante cote de piata in Italia si Spania, conform informatiilor oferite de Rompres.

'Strategia noastra se bazeaza pe un obiectiv calitativ acela de a face posibila intalnirea consumatorului tinta cu acest produs premium exclusivist. In acest sens ne propunem sa fim activi atat pe canalul on-trade cat si pe canalul off-trade prin listarea in aproximativ 1.000 de puncte cheie Ho.Re.Ca. si Key Account. Acesta ar trebui sa ne asigure pentru anul 2006 o cifra de vanzari previzionata de peste 850.000 de euro', a aratat Alex Petroae, administrator BR Dinamic.

Dragon Fruit (Pitaya) este un fruct originar din America de Sud, care poate fi regasit in toate zonele cu climat tropical, fiind cultivat in tarile Asiei de Sud - Malaysia, Vietnam, pe coasta sudica a Chinei, in Taiwan. Dragon Fruit are un gust proaspat si zemos. Aroma fina si subtila fac din Pitaya un ingredient ideal pentru bauturi, desert-uri, iaurt-uri si milk shakes-uri. Pitaya are un bogat continut in calciu, fier, fosfor si vitamina C.

BR Dinamic Distribution este membru RTC Holding si face parte din Divizia Dezvoltare. RTC Holding este unul din cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc, si cuprinde, in prezent, 7 divizii: Office (B2B), Diverta (retail), ProCA (distributie IT&C), Minishop (telecom), TCE (transport), Sistec-Sbsol (solutii IT), respectiv Dezvoltare (incubator de business).

In 2005, Grupul RTC a realizat o cifra de afaceri de 237 milioane euro, iar pentru 2006, estimarile indica un rulaj la nivel de Grup de 300 milioane euro.