Postul de televiziune german Romance TV, de tip pay TV, detinut de compania Mainstream Media si dedicat publicului feminin, va fi disponibil in Romania, incepand de marti.

Romance TV este deja disponibil in tari precum Germania, Austria, Elvetia si Polonia, iar marti acesta va fi lansat si in Ungaria, potrivit broadbandtvnews.com, citat de News.ro. Grila televiziunii va include filme adaptate dupa romane semnate de autori precum Rosamunde Pilcher, Inga Lindström si Utta Danella, comedii romantice si seriale de la distribuitori precum ZDF Enterprises, Red Arrow si Global Screen.

In Romania, programele postului vor fi subtitrate. ”Suntem in negocieri cu parteneri majori din lantul de distribuitori”, a declarat, la Munchen, Tim Werner, director de operatiuni (COO) al Romance TV si membru in bordul Mainstream Media.

Disponibilitatea postului de televiziune in Romania si Ungaria adauga sapte milioane de posibil abonati la cei opt milioane pe care Romance TV ii are in prezent.

Canalele internationale Romance TV sunt operate de Mainstream Networks Holding, o subsidiara a Mainstream Media. Un procent de 26% din actiuni este detinut, intr-un joint venture, de ZDF Enterprises, subsidiara comerciala a postului public german ZDF. Vanzarile si activitatile de marketing ale Romance TV in Romania si Ungaria vor fi conduse de Tematic Media Group.

Citeste si:
Despre capitalism si demonizarea multinationalelor in Romania
Despre capitalism si...

Compania este specializata pe piete din Europa Centrala si de Est si se concentreaza pe distributia locala a posturilor sale si a celor partenere, cu clienti precum A+E Networks, AMC Networks, Scripps Networks si Viacom.

Sursa foto: Romance TV

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Top 5 modele de masini fabricate in Romania