Grupul britanic Emap, care detine, printre altele, \"FHM\", \"The One\" si \"Q magazine\", a inregistrat in perioada 30 martie - 30 septembrie o scadere de 8% a veniturilor diviziei sale de reviste, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza site-ul oficial al grupului.
Veniturile diviziei de reviste au scazut, in principal, din cauza scaderii veniturilor din publicitate. Acestea au scazut cu 11% in perioada 30 martie - 30 septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile totale ale grupului media au inregistrat o crestere de 1% in perioada 30 martie - 30 septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, consemneaza NewsIn.

Emap a anuntat, la sfarsitul lunii iulie, ca analizeaza mai multe oferte de vanzare a companiei sau a unor parti din aceasta. In ultima perioada, grupul de media a trecut printr-un amplu proces de vanzari deoarece compania si-a fixat ca strategie concentrarea pe domeniile media digitale si pe produsele business-to-business. Emap a vandut, de curand, diviziile sale franceze care se ocupau de targuri si care editau publicatii de consum,posturile sale de radio irlandeze si revistele pe care le detinea in Australia.

Emap este o companie britanica de media care este proprietarul, la nivel international, al mai multor titluri, printre care "FHM", "The One" si "Q magazine", si care detine mai multe posturi radio si TV, precum si firme care se ocupa cu organizarea de evenimente si conferinte. In Romania, Emap a acordat licenta pentru revista "FHM" companiei Sanoma-Hearst Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri