Veniturile diviziei de reviste au scazut, in principal, din cauza scaderii veniturilor din publicitate. Acestea au scazut cu 11% in perioada 30 martie - 30 septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile totale ale grupului media au inregistrat o crestere de 1% in perioada 30 martie - 30 septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, consemneaza NewsIn.

Emap a anuntat, la sfarsitul lunii iulie, ca analizeaza mai multe oferte de vanzare a companiei sau a unor parti din aceasta. In ultima perioada, grupul de media a trecut printr-un amplu proces de vanzari deoarece compania si-a fixat ca strategie concentrarea pe domeniile media digitale si pe produsele business-to-business. Emap a vandut, de curand, diviziile sale franceze care se ocupau de targuri si care editau publicatii de consum,posturile sale de radio irlandeze si revistele pe care le detinea in Australia.

Emap este o companie britanica de media care este proprietarul, la nivel international, al mai multor titluri, printre care "FHM", "The One" si "Q magazine", si care detine mai multe posturi radio si TV, precum si firme care se ocupa cu organizarea de evenimente si conferinte. In Romania, Emap a acordat licenta pentru revista "FHM" companiei Sanoma-Hearst Romania.