Intre 19-23 noiembrie 2007 la World Trade Center Bucuresti se desfasoara a VI-a editie a Zilelor Biz. Din 2007, Zilele Biz trece la nivelul urmator: un eveniment pentru Noua Europa, cu speakeri si companii din Polonia, Ungaria, Grecia, Cehia, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Rusia si Turcia. Printr-un mix perfect intre conferinte, workshopuri, prezentari, one2one meetings si networking, Zilele Biz devine astfel un generator de cunoastere, resurse si oportunitati de parteneriate de afaceri la nivel regional.

Consacrat drept cel mai mare trade show de afaceri din Romania, Zilele Biz reprezinta locul de intalnire a profesionistilor din cele mai importante sectoare economice: antreprenoriat, finante-banci, real estate si constructii, IT & telecomunicatii, marketing & advertising. Un business-maraton de 5 zile, care ofera o viziune completa asupra mediului de afaceri regional, cu insighturi valoroase oferite de specialisti din fiecare domeniu.

Noutati la Zilele Biz

Cea de-a VI-a editie Zilele Biz aduce o serie de noutati, intre care un nou website- www.zilelebiz.ro - cu un continut mai bogat, un design atractiv si care faciliteaza interactiunea participantilor, inainte si dupa eveniment.

Tot o premiera este si concursul 11minutes, in care antreprenori romani se pot inscrie la o sesiune speciala, in cadrul careia fiecare dintre ei are 11 minute la dispozitie sa convinga un juriu competent sa ii finanteze proiectul. Deadline-ul pentru inscrieri este 20 noiembrie iar inscrierile se fac online, la www.zilelebiz.ro.

Zilele Biz lanseaza si serviciul One2One meetings, care stabileste contact direct intre investitori si companii ce cauta finantare. Reprezentantii reputatei Burse de Valori din Varsovia si ai fondului de investitii MCI Management vor avea un program special de intalniri cu reprezentantii companiilor romanesti care cauta surse alternative de finantare. Inscrierile pentru intalniri sunt deschise tuturor participantilor, prin completarea unui formular disponibil online.

Antreprenoriat, 19 noiembrie La Zilele Biz, cei care au o idee de afacere sau care vor sa dezvolte o afacere deja existenta, gasesc resursele necesare : StartUp kit, modele de afaceri de succes din regiune, strategii eficiente de dezvoltare, sfaturi si greseli ce trebuie evitate. Plus: oportunitati de finantare si dezvoltare a unor parteneriate cu investitorii, venture capitalists sau business angels prezenti la eveniment.

Finante- Banci, 20 noiembrie

Piata bancara este unul dintre cele mai dinamice si puternice domenii in economia europeana. Zilele Biz tin cont de acest fapt si prezinta in cea de-a doua zi directiile de dezvoltare a sistemului bancar in Europa, tendintele pietei de capital, oportunitati de investitii si solutii profitabile de finantare pentru afaceri.

Constructii si Imobiliare, 21 noiembrie

Domeniu- vedeta si motor de dezvoltare a numeroase afaceri in intreaga Europa, imobiliarele vor fi in centrul atentiei in ziua 3. In prim plan: o analiza amanuntita a climatului investitional si a oportunitatilor imobiliare in CEE & SEE, oferita de profesionisti din domeniul imobiliar, constructii si infrastructura, investitori si dezvoltatori ai unora dintre cele mai importante proiecte din real-estate.

IT si Telecomunicatii, 22 noiembrie

A patra zi a Zilelor Biz prezinta cele mai inovatoare solutii de business intelligence, solutii de securitate, noi tehnologii, e-commerce si solutii de internet pentru afaceri. Vor participa specialisti in IT si telecomunicatii, antreprenori si oameni de afaceri care au inteles ca tehnologia informatiei este vitala pentru dezvoltarea afacerilor.

Marketing si advertising, 23 noiembrie

In cea de-a cincea zi, specialistii prezinta care sunt cele mai fierbinti subiecte intr-unul dintre cele mai dinamice si provocatoare domenii. Acestia vor prezenta teme si studii de caz din marketing, advertising, media, PR si branding, propunand solutii si metode practice ce pot fi implementate pentru succesul strategiei de marketing si comunicare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si