Turcii de la Dogan, profit in scadere cu 59% la noua luni

Grupul turcesc Dogan Holding, cu activitati din sectorul media pana in cel energetic, a afisat un profit de 356,9 milioane de lire turcesti (303,22 milioane dolari) in primele noua luni ale anului, in scadere cu 58,7% fata de perioada echivalenta din 2006, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Profitul Dogan Holding a fost de 864,9 milioane de lire in primele noua luni ale lui 2006, mai arata statisticile publicate duminica de Bursa de Valori de la Istanbul, citate de Reuters.

Castigurile inainte de impozitare ale companiei au scazut pana la 479,49 milioane de lire in primele noua luni ale anului, fata de 812,68 de milioane de lire obtinut in aceeasi perioada de anul trecut.

Activele Dogan Holding au crescut in 30 septembrie pana la 8,73 miliarde de lire turcesti, de la 7,9 miliarde de lire turcesti la 31 decembrie 2006.

Cotatia actiunilor Dogan a urcat vineri cu 1,78%, pana la 2,29 lire turcesti/actiune.

Principalul grup de media din Turcia, Dogan Yayin Holding, subsidiara a Dogan Holding si cu activitati si pepiata romaneasca, a afisat un profit net de 622 de milioane de lire trucesti in primele noua luni ale anului, a aratat vineri compania.

Dogan a anuntat luna trecuta ca a inceput negocieri cu investitorii pentru a participa la licitatia pentru privatizarea producatorului de tutun Tekel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri