Fondatorii site-ului de video sharing Trilulilu.ro au vandut un pachet de 10% din companie in schimbul sumei de 100.000 de euro. Cumparatorul este antreprenorul francez Alexis Bonte, iar banii vor fi reinvestiti pentru dezvoltarea afacerii.

Fondatorii “YouTube-ului romanesc” nu au in plan vanzarea inca unui pachet de actiuni, ci doresc sa se concentreze pe dezvoltarea proiectului. “Vom dezvolta in continuare proiectul. Nu ne gandim la o vanzare viitoare. Deocamdata credem ca am facut un pas bun pentru ce va reprezenta Trilulilu in viitor”, a declarat, pentru Wall-Street, Sergiu Biris (foto), director general si cofondator al Trilulilu.

La mai putin de un an de la infiintare, tranzactia situeaza valoarea prezenta a companiei la un milion de euro. Biris se asteapta ca aceasta valoare sa creasca pe parcursul anului viitor, refuzand insa o estimare concreta.

Noul actionar al Trilulilu, francezul Alexis Bonte, este un antreprenor cu experienta in diverse proiecte online. Bonte este si membru in consiliul de administratie al mai multor companii precum Centrofarm, GeneralCom sau CPH Pharma. “Experienta pe care Alexis o are reprezinta un avantaj pentru noi. Trilulilu este companie mica, iar «know-how»-ul pe care el il aduce este foarte important in dezvoltarea viitoare a proiectului”, a mai spus Sergiu Biris.

“Nu punem problema unui exit. Perspectiva dezvoltarii proiectului pe termen lung este mult mai interesanta in acest moment”, a adaugat Sergiu Biris.

Trilulilu.ro a fost fondat de cinci tineri clujeni: Sergiu Biris, Andrei Dunca, Vlad Gorgan Bogdan Colceriu si Dragos Birlea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si