Cu acest prilej, compania şi propune să pună n discuţie modul n care societatea şi companiile private din Romnia se pot implica n promovarea teatrului ca act de cultură şi n susţinerea acestuia pentru a oferi şansa tinerei generaţii, şi nu numai, de a avea acces la valorile pe care teatrul romnesc le-a creat de mai bine de un secol.

ntlnirea de astăzi face parte din programul de responsabilitate socială Fii puterea exemplului!, lansat de QAB la nceputul acestei luni şi care va reuni sub acest titlu acţiunile de susţinere a comunităţii n domenii precum arta, cultura, sănătatea, comportamentul civic şi nvăţămntul.
Colaborarea dintre QAB şi Teatrul de Comedie datează ncă din anul 2002, cnd compania a iniţiat Programul de Sprijinire a Instituţiilor Culturale din Bucureşti, printre beneficiarii acestuia numărndu-se şi Teatrul Nottara, Ateneul Romn, Teatrul Naţional, Biblioteca Naţională şi Filarmonica George Enescu.

Cu această ocazie, QAB şi Teatrul de Comedie au decis ca parteneriatul de pnă acum să se extindă. Astfel, pentru stagiunea de toamna 2005 2006, QAB, alături de brandul său Prigat va finanţa montarea unei noi piese: Ce formidabilă ncurcătură, de Eugen Ionescu, n regia lui Gelu Colteag.

Cnd pleci la drum, cnd alergi să ajungi la un punct şi ai un partener lngă tine, de multe ori n final eşti mai puternic, iar timpul pe care l realizezi este superior celui propus. Cnd sunt 2 parteneri puternici, rezultatele sunt pe măsură!, a declarat George Mihăiţă, director al Teatrului de Comedie.

Compania Quadrant Amroq Beverages (QAB) este unul dintre cei mai mari investitori americani din Romnia, mbuteliatorul autorizat şi distribuitorul Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea şi Roua Munţilor pentru Romnia şi Republica Moldova.

QAB a intrat pe piaţa băuturilor răcoritoare din Romnia n 1991, prin mbutelierea şi distribuţia produselor din portofoliul PepsiCo. n 1992 compania a inaugurat prima linie de mbuteliere PET din ţară, pentru sticla de Pepsi de 1,5l, iar n anul 1993 QAB lansează prima băutură necarbonatată produsă n Romnia: Prigat.