Demisie la conducerea cotidianului Ziua

Redactorul sef de la ziarul Ziua, Adrian Patrusca, si-a inaintat demisia in cursul zilei de 1 iulie, dupa numai cinci luni de cand il inlocuise pe Mihai Palsu, care ocupase pana atunci postul de redactor sef adjunct la aceeasi publicatie, informeaza NewsIn.

Dupa plecarea lui Sorin Rosca Stanescu din functia de director de la Ziua, de la sfarsitul lunii ianuarie, Adrian Patrascu a fost numit redactor sef la cotidianul Ziarul, inlocuindu-l astfel in functie pe Mihai Palsu.

"Si-a prezentat astazi (marti, 1 iulie - n.red.) demisia. A fost alegerea lui, nu a fost demis, nu au existat discutii inainte. Nu cunosc motivele pentru care a recurs la aceasta decizie. Mai multe nu vreau sa comentez", a declarat Mihai Palsu, directorul general Publishing Ziua.

Pe 25 ianuarie, Sorin Rosca Stanescu a parasit functia de director la Ziua, anuntand ca ramane, insa, director onorific si editorialist al ziarului, conducerea fiind asigurata, dupa plecarea sa, de fostul redactor-sef adjunct al ziarului, Mihai Palsu. Tot atunci redactorul-sef al cotidianului a fost numit Adrian Patrusca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri