Mediaedge:cia isi schimba sediul

Incepand cu 4 august, Mediaedge:cia (MEC) Romania s-a mutat la o adresa noua: Premium Plaza Office Building, din strada Dr. Iacob Felix nr. 63-69, etaj 14. Liniile telefonice raman neschimbate: Tel.: 021 319 71 54, 021 319 71 55; Fax: 021 319 71 53.

Premium Plaza Office Building este un imobil de birouri, structurat pe 15 etaje, amplasat in zona Bulevardului Titulescu si pasajul Victoria si care beneficiaza de facilitati specifice pentru o cladire din clasa A: o pozitionare centrala, acces facil, dotari moderne, parcare subterana si paza. Mediaedge:cia isi desfasoara activitatea la etajul 14 al cladirii.

“Pe masura ce afacerea s-a dezvoltat iar numarul de oameni ai echipei a crescut, spatiul in care am adunat cele mai frumoase amintiri din ultimii trei ani, a devenit neincapator. In mod firesc, dincolo de faptul ca ne-am despartit cu greu de locul in care am crescut impreuna, aceasta transformare ne-a adus o importanta schimbare de decor, ce ne inspira, dintr-o perspectiva inedita, sa privim, de la etajul 14, spre noi orizonturi alaturi de clientii nostri,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director.

Mediaedge:cia (MEC) Romania este o agentie de planificare a comunicarii si implementare media care ofera pe langa serviciile traditionale de media planning si buying si o platforma de servicii prin intermediul diviziilor de comunicare specializate: MEC Interaction - consultanta si implementare in proiecte de promovare online, MediaLab - consultanta in proiecte de cercetare, dezvoltare si consultanta strategica, MEC Access - consultanta in implementarea de parteneriate si sponsorizari de evenimente in diverse domenii precum: arta, social, celebritati, cinematografie, divertisment, sport si muzica cat si MEC Retail - consultanta in proiecte specializate din domeniul retailului modern.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și Coca Cola
Setari Cookie-uri