Premium Plaza Office Building este un imobil de birouri, structurat pe 15 etaje, amplasat in zona Bulevardului Titulescu si pasajul Victoria si care beneficiaza de facilitati specifice pentru o cladire din clasa A: o pozitionare centrala, acces facil, dotari moderne, parcare subterana si paza. Mediaedge:cia isi desfasoara activitatea la etajul 14 al cladirii.

“Pe masura ce afacerea s-a dezvoltat iar numarul de oameni ai echipei a crescut, spatiul in care am adunat cele mai frumoase amintiri din ultimii trei ani, a devenit neincapator. In mod firesc, dincolo de faptul ca ne-am despartit cu greu de locul in care am crescut impreuna, aceasta transformare ne-a adus o importanta schimbare de decor, ce ne inspira, dintr-o perspectiva inedita, sa privim, de la etajul 14, spre noi orizonturi alaturi de clientii nostri,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director.

Mediaedge:cia (MEC) Romania este o agentie de planificare a comunicarii si implementare media care ofera pe langa serviciile traditionale de media planning si buying si o platforma de servicii prin intermediul diviziilor de comunicare specializate: MEC Interaction - consultanta si implementare in proiecte de promovare online, MediaLab - consultanta in proiecte de cercetare, dezvoltare si consultanta strategica, MEC Access - consultanta in implementarea de parteneriate si sponsorizari de evenimente in diverse domenii precum: arta, social, celebritati, cinematografie, divertisment, sport si muzica cat si MEC Retail - consultanta in proiecte specializate din domeniul retailului modern.