Porsche Finance Group a ales agentia de PR Action Global Communication

Porsche Finance Group, grupul financiar de origine austriaca specializat pe domeniul auto, a ales agentia de relatii publice Action Global Communications Romania sa se ocupe de campaniile sale de relatii cu media, comunicare interna si B2B.

“Am organizat o licitatie pentru a selecta un partener pe termen lung in comunicare si relatii publice iar Action s-a dovedit cel mai potrivit prin atitudine, experienta si abordare”, a explicat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Action Global Communications ofera Porsche Finance Group servicii de consultanta si strategie de comunicare, incluzand activitati de comunicare corporate - externa si interna, gestionarea biroului de presa si a relatiei cu mass-media, organizarea evenimentelor si activitati B2B, pentru toate cele patru companii care fac parte din grup.

“Cooperarea cu Porsche Finance Group ne onoreaza si ne provoaca sa fim mereu la inaltimea asteptarilor unui client atat de prestigios”, a spus Ruxandra Scortea, Managing Director Action Global Communications Romania. “Vom pune in aplicare experienta noastra in activitati integrate de relatii publice, acoperind nu doar zona de media relations ci si comunicarea interna si B2B”.

“Porsche Finance Group are un public-tinta bine definit pe care-l deserveste prin conceptul ‘one stop shop’, iar campaniile de comunicare sunt foarte importante pentru ca publicul sa ne perceapa asa cum suntem, respectiv furnizori de servicii financiare integrate, pentru domeniul auto”, a mai spus Kurt Leitner.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility.

Grupul Financiar Porsche ofera clientilor sai solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini.

Action Global Communications este singura retea independenta de agentii full-service de relatii publice din regiune, avand peste 40 de birouri in Europa Centrala si de Est, Rusia, tarile CIS, Asia Centrala, Orientul Mijolciu, Africa de Nord si zona Levant.

In Romania agentia are 10 ani de experienta si ofera servicii de consultanta in comunicare si relatii publice pentru companii precum: British Airways, Boeringer Ingelheim, Enel, Honeywell, OMV sau Voestalpine.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri