Readers Digest, una dintre cele mai mari edituri din lume, prezent pe piata romaneasc de carte de mai bine de un an de zile, a desemnat castigtorul promotiei Rspuns Rapid.

Acesta este ROXANA DRAGHICI, din Cosereni, Judetul Ialomita, are 24 de ani si a comandat produse imediat dup primirea ofertei lansate prin post de Editura Readers Digest. Norocoasa castigtoare a intrat astfel automat in tragerea la sorti pentru unul din marile premii puse in joc 50 de mii de lei noi, adic jumtate de miliard de lei vechi. Iar surpriza castigului a fost cu atat mai mare cu cat premiul i-a fost inmanat chiar de ctre vedeta de televiziune Mihaela Rdulescu.

Cand am fost anuntat c am castigat am crezut c este o glum. M cstoresc peste dou luni si chiar aveam nevoie de bani. Este prima oar cand castig un astfel de premiu. A fost incredibil de simplu: am comandat prin post produse de la Readers Digest si am intrat in tragerea la sorti...de unde am iesit cu acest cec fabulos. Hotrat am s particip si la urmtoarea promotie, a declarat fericita castigtoare in momentul in care a primit cec-ul pe numele su.

Utilizand metoda vanzrilor prin post, Editura Readers Digest a aplicat cu succes formula premiului atractiv pentru a-i determina pe romani s cumpere si s citeasc crti. Editura Readers Digest s-a fcut cunoscut pe piata romaneasc ca un adevrat profesor de cultur general, prin crtile si produsele muzicale, care se adreseaz tuturor cititorilor, indiferent de pregtire.