Reader’s Digest, una dintre cele mai mari edituri din lume, prezentă pe piata romanească de carte de mai bine de un an de zile, a desemnat castigătorul promotiei “Răspuns Rapid”.

Acesta este ROXANA DRAGHICI, din Cosereni, Judetul Ialomita, are 24 de ani si a comandat produse imediat după primirea ofertei lansate prin postă de Editura Reader’s Digest. Norocoasa castigătoare a intrat astfel automat in tragerea la sorti pentru unul din marile premii puse in joc – 50 de mii de lei noi, adică jumătate de miliard de lei vechi. Iar surpriza castigului a fost cu atat mai mare cu cat premiul i-a fost inmanat chiar de către vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu.

“Cand am fost anuntată că am castigat am crezut că este o glumă. Mă căsătoresc peste două luni si chiar aveam nevoie de bani. Este prima oară cand castig un astfel de premiu. A fost incredibil de simplu: am comandat prin postă produse de la Reader’s Digest si am intrat in tragerea la sorti...de unde am iesit cu acest cec fabulos. Hotărat am să particip si la următoarea promotie”, a declarat fericita castigătoare in momentul in care a primit cec-ul pe numele său.

Utilizand metoda vanzărilor prin postă, Editura Reader’s Digest a aplicat cu succes “formula premiului atractiv” pentru a-i determina pe romani să cumpere si să citească cărti. Editura Reader’s Digest s-a făcut cunoscută pe piata romanească ca un adevărat “profesor de cultură generală”, prin cărtile si produsele muzicale, care se adresează tuturor cititorilor, indiferent de pregătire.