Agentia Simple PR a mai colaborat cu Asito Kapital in luna iulie 2008 cand s-a ocupat de organizarea evenimentului aniversar prin care compania de asigurari a marcat implinirea a zece ani de activitate pe piata din Romania.

Asito Kapital este detinuta de Norcross Insurance din Marea Britanie, care are un pachet de actiuni de 99,9320%, restul revenind unor persoane fizice.

Printre clientii industriali ai companiei se numara Petrotel Lukoil, Lukoil Downstream, Feral Tulcea, Mechel Targoviste, Marr Sugar Urziceni, Ashluk. Portofoliul Asito Kapital cuprinde si o serie de institutii financiare de renume, precum Unicredit Leasing, Raiffeisen Bank si Raiffeisen Leasing, ING Bank, Romstal Leasing. Compania a stabilit o serie de parteneriate consolidate cu mai multi reasiguratori puternici ca Munich Re, Everest Re, Kapital Re.

Asito Kapital a afisat, in primul trimestru un profit brut de 754.046 lei, ca urmare a sporirii afacerilor si a reducerii valorii daunelor, comparativ cu pierderea inregistrata in perioada similara a anului trecut, de 374.949 lei. Societatea a mai anuntat ca vrea sa incheie asigurari si in alte tari din Uniunea Europeana.
Printre clientii agentiei Simple PR se numara Vienna Investment Trust, Tender S.A., Quintus Public Affairs U.K., Apolodor, Stanleybet, Cominco.