Mihai Barsan, Mihaela Ungar, Bogdan Nitu, Paula Herlo, Andreea Cretulescu se numara printre nominalizatii celei de doua a editii a IAA Excellence Awards.

Membrii IAA Romania mai au la dispozitie doua saptamani pentru a face nominalizari din randul celor ce au contribuit semnificativ la ridicarea standardelor professionale si etice in industria de comunicare.

Seria nominalizarilor a inceput in data de 1 februarie si se va incheia pe 16 februarie 2009. Nominalizarile se pot face direct, prin completarea formularului de pe site-ul iaa.ro.

Orice persoana indiferent de vechime, pozitie sau companie care prin actiunile, atitudinea sau initiativele sale a creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm, poate primi un Premiu de Excelenta.

Gala de Premiere va avea loc pe 18 Februarie 2009 incepand cu orele 20,00 la Fratelli Lounge.

Cu aceeasi ocazie se vor aniversa si 15 ani de la fondarea IAA in Romania, cand Senatul IAA va acorda distinctii speciale celor care au contribuit major la dezvoltarea organizatiei.

International Advertising Association este un parteneriat strategic care apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din spectrul comunicarilor de marketing – de la agentii de publicitate pana la companii mass-media, agentii si firme de marketing direct, cat si ale practicantilor individuali.

La cel de al 41-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Washington, D.C, filiala IAA Romania a fost recunoscuta ca fiind cea mai activa si creativa filiala din lume si a primit premiul Golden Tulip pentru Excelenta in intreaga activitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
GMP Advertising si WEBSTYLER fuzioneaza