Brandient a finalizat procesul de branding pentru Biogood, un lant local de magazine cu produse alimentare bio certificate international. Esenta brandului are la baza ideea ca “bio este bun” din toate punctele de vedere.
Pentru Biogood, business-ul unor tineri antreprenori romani, Brandient a lucrat strategia de brand, identitatea verbala si vizuala, pachetul grafic si implementarea acestuia la toti vectorii de brand relevanti ai categoriei, de la punctul de vanzare la comunicarea de brand. Proiectul a durat 8 luni, iar echipa de design a fost compusa din Ciprian Badalan, Cristian “Kit” Paul si Bogdan Dumitrache, retorica de brand fiind semnata de Delia Zahareanu.

Brandient furnizeaza servicii integrate de consultanta in marketing si branding, servicii de identitate verbala si vizuala, design de ambalaj, comunicare de brand, servicii de brand engagement etc. Printre proiectele Brandient se numara: rebrandingul CEC Bank, rebrandingul Domo, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii Radiocom, al lantului de retail Flanco, al lantului de retail Dedeman, al companiilor Astral, Albalact, Novensys, Smartree, Fabryo, TBI Romania, Ventrust, Ceramica Iasi, etc., precum si crearea brandurilor Fulga, Credisson, Estima, Domenia, Fonomat, Tuca si Asociatii, Qualians, Verida, Zuzu, QFort.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Brandient, inclusa in cel mai important top in industria de rebranding
Setari Cookie-uri