Liderii a cinci companii importante producatoare de reviste de pe piata americana au anuntat lansarea uneia dintre cele mai mari campanii de publicitate in print creata vreodata pentru promovarea vitalitatii revistelor, ca mediu, potrivit prnewswire.com.

Charles H. Townsend de la Condé Nast, Cathie Black de la Hearst Magazines, Jack Griffin de la Meredith Corporation, Ann Moore de la Time Inc si Jann Wenner de la Wenner Media sunt promotorii unei campanii care se va regasi, incepand din luna mai, in toate revistele celor cinci publisheri, plus o serie de parteneri, atingand 112 milioane de cititori pe luna.

Creata de Young&Rubicam New York, campania “Magazines, The Power of Print” ii vizeaza pe advertiseri, parteneri si influentatori ai industriei si isi propune sa redefineasca discutiile despre relevanta si longevitatea revistelor ca mediu.

Young&Rubicam a creat, pentru aceasta campanie, un logo care reprezinta cuvantul “Magazines”, format din fonturile folosite in titlurile mai multor reviste: “M” de la Time, “A” de la Vanity Fair, “G” de la Rolling Stone, “A” de la Entertainment Weekly, “Z” de la Harper’s Bazaar “I” de la Marie Claire, “N” de la Fortune si “Es” de la Esquire.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Industria de media si divertisment ajunge la 3 miliarde dolari