Prin parteneriatul cu ARBOinteractive, Republika asigura disponibilitatea intregii sale game de servicii de social media marketing desfasurate prin ARBOsocial, departamentul specializat al regiei de publicitate.

“Obiectivul nostru a fost de la bun inceput sa oferim uneltele potrivite pentru a exploata potentialul social media. Astfel, acest parteneriat ne incurajeaza sa fim optimisti in ceea ce priveste utilizarea componentelor virale, a profilelor de brand si gestionarea intr-un mod profesionist a comunitatilor ce se formeaza in jurul brandului”, a declarat Dan Hutanu, manager ARBOsocial – departamentul ARBOinteractive specializat in comunicare pe retele sociale.

Republika Interactive ofera servicii de social media marketing, direct response marketing si brand reputation management alaturi de construirea site-urilor optimizate pentru motoarele de cautare, dezvoltarea campaniilor pay-per-click si campaniilor de activism online comercial, dar si dezvoltarea platformelor sociale, a blogurilor, CMS-urilor si aplicatiilor interactive.

Parte a Goldbach Media, companie prezenta in 15 tari din Europa, ARBOinteractive Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.