Republika Interactive, agentie interactiva specializata in promovarea pe retelele sociale si regia de publicitate online ARBOinteractive, reprezentantul in Romania al hi5 pe piata de publicitate online, vor colabora pentru devoltarea de aplicatii si campanii social media.

Prin parteneriatul cu ARBOinteractive, Republika asigura disponibilitatea intregii sale game de servicii de social media marketing desfasurate prin ARBOsocial, departamentul specializat al regiei de publicitate.

“Obiectivul nostru a fost de la bun inceput sa oferim uneltele potrivite pentru a exploata potentialul social media. Astfel, acest parteneriat ne incurajeaza sa fim optimisti in ceea ce priveste utilizarea componentelor virale, a profilelor de brand si gestionarea intr-un mod profesionist a comunitatilor ce se formeaza in jurul brandului”, a declarat Dan Hutanu, manager ARBOsocial – departamentul ARBOinteractive specializat in comunicare pe retele sociale.

Republika Interactive ofera servicii de social media marketing, direct response marketing si brand reputation management alaturi de construirea site-urilor optimizate pentru motoarele de cautare, dezvoltarea campaniilor pay-per-click si campaniilor de activism online comercial, dar si dezvoltarea platformelor sociale, a blogurilor, CMS-urilor si aplicatiilor interactive.

Parte a Goldbach Media, companie prezenta in 15 tari din Europa, ARBOinteractive Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al peste 150 de site-uri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Facebook Dating adauga "Secret Crushes" - de cine esti atras(a)?