Alina Alexandrescu si Raluca Bailescu, care au coordonat proiecte precum AdPrint, ADOR si Effie in cadrul Millennium Communications, s-au asociat cu Dragos Maraloiu, managerul unui furnizor de echipamente tehnice, intr-o noua agentie de BTL.

Zebra Communications va oferi servicii de planificare, design, productie, implementare, management si comunicare de eveniment, acoperind ariile: outdoor, corporate, promotii in magazine, sampling, caravane, targuri comerciale, expozitii, concerte, conferinte si evenimente culturale, prezentari si festivaluri de moda.

Echipa are in prezent 10 oameni, specializati pe creatie, productie si implementare de eveniment, PR si comunicare online. Business-ul este detinut in parti egale de Alina Alexandrescu, Raluca Bailescu si Dragos Maraloiu, care conduce si compania Cool Rentals, furnizor de echipamente tehnice pentru evenimente si totodata partener strategic al Zebra Communications.

Potrivit Alinei Alexandrescu (foto), agentia are deja o serie de clienti si poarta discutii cu altii.

In cadrul Millenium Communications, Alexandrescu a coordonat proiecte dedicate industriei de publicitate, precum: AdPrint, ADOR, Effie, ADC*RO.

Dragos Maraloiu, managing director Cool Rentals, se va ocupa, in cadrul noii agentii, de productia si implementarea de proiecte BTL, planificarea resurselor si al set up-ului tehnic pentru evenimente, precum si de managementul costurilor si bugetelor de proiect.

Raluca Bailescu are o experienta de peste 5 ani in industria de comunicare autohtona. In ultimii trei ani a coordonat divizia de proiecte a Millenium Communications.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si