Dupa plecarea de la Adevarul Holding, unde ocupa pozitia de manager al diviziei web, Razvan Ionescu spune ca nu are deocamdata directii sau proiecte pentru viitor. “Sunt momente grele cele prin care trece presa in Romania”, a declarat el, pentru Wall-Street.

Mass-media din Romania trec prin cea mai dificila perioada de pana acum, cauzata atat de greselile patronatului, ale managerilor, cat si de criza, spune Razvan Ionescu. Astfel ca, in acest moment, nu intrevede multe posibilitati si proiecte pentru care ar putea lucra.

Razvan Ionescu a demisionat astazi din trustul detinut de Dinu Patriciu. El ocupa, de o luna, pozitia de director al diviziei web a trustului, dupa ce anterior a condus divizia International&Reviste. Plecarea a fost cauzata de neintelegeri cu superiorii cu privire la responsabilitatile sale.

Intr-o declaratie pentru paginademedia.ro, Razvan Ionescu spune ca a plecat pentru ca erau prea multi directori in grup. “A fost o gluma”, precizeaza el.

Inainte de a veni la Adevarul Holding, in septembrie 2008, Razvan Ionescu a ocupat functii de management in aproape toate grupurile importante de presa din Romania. A fost redactor-sef la Evenimentul Zilei (2004-2008), redactor-sef la Jurnalul National si director executiv al companiei Jurnalul (2002-2004). Pentru o scurta perioada (mai-septembrie 2008), a fost redactor-sef la Cotidianul.

Privind retrospectiv, Ionescu spune ca nu ar judeca acum grupurile de presa in functie de experientele trecute pe care le-a avut cu ele deoarece s-au schimbat foarte multe lucruri intre timp. “Si la Ringier, si la Intact, eu m-am simtit foarte bine si am amintiri foarte frumoase legate de proiectele de acolo”, conchide el.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si