Adevarul Holding lanseaza Adevarul Europa, primul birou editorial romanesc permanent la Bruxelles. Publicatia urmeaza modelul unor grupuri de presa europene precum BBC si Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Biroul editorial Adevarul s-a deschis, practic, la 1 decembrie 2010, materialele de la Bruxelles fiind publicate in paginile ziarului Adevarul.

“Prin deschiderea redactiei de la Bruxelles, Adevarul Holding ofera cititorilor sai si perspectiva europeana asupra evenimentelor. Este un pas necesar si obligatoriu pentru un grup de media care vrea sa isi informeze corect cititorii. Lucrurile care conteaza pentru Europa se intampla la Bruxelles si cred ca este important pentru cititorii nostri sa inteleaga ce impact are asupra lor legislatia europeana”, afirma Peter Imre, directorul general Adevarul Holding.

Adevarul Europa este condus de catre Ovidiu Nahoi, din pozitia de redactor-sef, si include inca trei jurnalisti. Materialele scrise de acestia vor aparea in pagina speciala din Adevarul dedicata Europei si in celelalte publicatii ale trustului, precum Adevarul de Seara, Dilema veche, Forbes, Foreign Policy, Historia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bode: Tarom, pierderi de 190 de milioane de lei anul acesta