Getlokal SRL s-a infiintat in luna septembrie a anului in curs, fiind o subsidiara a New Europe Directories Sarl Luxembourg, parte a Southeast Europe Equity Fund (“SEEF II”). SEEF II este un fond privat de investitii administrat de Bedminster Capital Management LLC, care activeaza pe piata din Europa de Sud Est si Turcia.

In tot proiectul Getlokal s-au investit pana in prezent circa 250.000 euro. “Investitia in Romania va fi cam de acelasi ordin de marime in urmatoarele 12-18 luni, in functie de necesarul cerut de cresterea businessului”, a spus pentru wall-street.ro Dragomirescu. El a subliniat ca, in prezent, el este singurul angajat al filialei locale insa, in viitorul apropiat, i se vor alatura oameni de vanzari si de relatii cu clientii.

“Vrem sa incepem sa generam venituri din a al doilea trimestru al lui 2012. Realistic vorbind ne putem gandi ca proiectul va fi pe profit din 2013”, mai spune el.

Citeste si:

Mihai Dragomirescu are o experienta de peste 11 ani in comunicarea online, acumulata in pozitii si proiecte precum: senior Web specialist la Oracle, business development manager la MediaPro Interactiv, a format si condus Internet Business Unit al Central European Media Entreprises (Public, NASDAQ:CETV) in Sofia, online manager la Intuitext.

Ce parere aveti de proiect? Considerati ca va avea succes? Comentati mai jos.