Începând cu 21 iulie, turiștii de pe litoralul bulgăresc își pot rezerva online, prin intermediul unei platforme, umbrele și șezlonguri. Până acum, 30 de plaje din Bulgaria sunt înscrise în platforma online.

Aplicația se numește MySpot.bg și poate fi descărcată indiferent de sistemul de operare al oricărui dispozitiv mobil sau poate fi utilizată într-o versiune web pe un computer. Este de așteptat ca numărul de plaje în care se pot rezerva online umbrele și șezlonguri să crească la peste 50, notează Novinite.com.

Plajele din Burgas, Sozopol, Sunny Beach și Nessebar sunt și ele în lista din platforma cu ajutorul căreia turiștii își pot rezerva online șezlonguri și umbrele. Rezervarea și plata online se pot face de acasă pentru o anumită zi sau la fața locului, a explicat compania care a dezvoltat platforma.

„O opțiune este ca turistul să rezerve în avans, iar acest lucru se face în trei pași. Se selectează plaja corespunzătoare, iar pentru fiecare există o hartă cu toate umbrelele și corturile și, în consecință, se poate face click pe umbrela dorită. Cele care sunt gratuite sunt marcate cu verde. Aplicația cere persoanei să plătească și trece la plata, care se face folosind metodele standard sau printr-un card de credit sau de debit”, a transmis compania.

Dacă turistul decide să rezerve un loc anume pe plajă, pe fiecare umbrelă va exista un semn, pe care poate verifica direct dacă această umbrelă este gratuită sau deja rezervată.

Angajații concesionarilor și chiriașii plajei vor avea ecrane speciale pe care vor putea arăta umbrelele și șezlongurile înscrise în platformă.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri