Getty Images, unul dintre principalii furnizori de fotografii de stoc, permite folosirea gratuita a peste 35 de milioane de fotografii. Conditia? Ca utilizatorii sa incarce respectivele poze printr-un embed, scrie presa internationala.

Functia de embed este similara cu cea folosita in cazul YouTube sau Flickr. Functia de embed a Getty Images se poate folosi si pe platforme precum Wordpress, Tumblr sau chiar Twitter, generand un cod HTML relevant pentru platforma de destinatie.

Fotografiile trebuie folosite in scopuri necomerciale. Compania NU considera ca folosire comerciala site-urile care, de exemplu, castiga bani din Google Ads. In schimb, daca folosesti imaginea pentru a-ti promova un produs sau serviciu, acest lucru inseamna, conform termenilor si conditiilor companiei, folosire in scopuri comerciale.

Embed-urile de fotografii nu vor avea watermark deasupra, dar daca dai click pe ele vor trimite catre site-ul Getty Images. Totodata, in mod automat, imaginile au inscriptionat numele autorilor.

Sursa foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri