Videoclipul "Dark Horse", al cantaretei Katy Perry, cel mai vizionat in acest an pe YouTube

Videoclipul "Dark Horse", al cantaretei Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube in 2014, adunand de la inceputul anului pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari, informeaza hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

De la momentul publicarii sale, pe 20 februarie, si pana in prezent, melodia "Dark Horse", interpretata de Katy Perry si Juicy J, a atras peste 496 de milioane de vizualizari, conform datelor furnizate de YouTube.

Pe locul al doilea in topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube in acest an se situeaza "Can't Remember to Forget You", o colaborare a cantaretelor Shakira si Rihanna, cu peste 359 de milioane de vizualizari, iar pe locul al treilea se afla imnul Cupei Mondiale de Fotbal din acest an - "La La La (Brazil 2014)" -, interpretat de Shakira si Carolinhos Brown, cu peste 265 de milioane de vizualizari.

O alta melodie dedicata Cupei Mondiale - "We Are One (Ole Ola)", cantecul oficial al FIFA 2014 - se situeaza pe locul al patrulea, in timp ce "Bailando Espanol", o colaborare a cantaretului Enrique Iglesias cu Descemer Buene si Gente De Zona, incheie topul cinci al celor mai vizualizate videoclipuri din acest an pe YouTube.

Clasamentul continua cu videoclipul "#SELFIE", al The Chainsmokers, urmat, pe locul al saptelea, de "Fancy", al Iggy Azalea si Charli XCX, "Let It Go", din filmul "Frozen" (pe locul al optulea), "Wiggle", al lui Jason Derulo si Snoop Dogg (pe locul al noualea), si "El Perdedor", al lui Enrique Iglesias si Marco Antonio Solis (pe locul al zecelea).

Citeste si:
Coronavirus: Youtube reduce calitatea streaming-ului în Europa
Coronavirus: Youtube reduce...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
A doua soluție digitală împotriva coronavirus: CeMaFac.ro
Setari Cookie-uri