Bogdan Dragoi si Octavian Avramoiu au fost avizati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) ca directori ai SIF Banat-Crisana (SIF1).

SIF Banat-Crisana a anuntat vineri ca Autoritatea de Supraveghere Financiara a avizat modificarea componentei conducerii societatii, prin numirea lui Bogdan Dragoi in functia de director general si a lui Octavian Avramoiu in functia de director general adjunct.

Avizul ASF este in conformitate cu Hotararea nr. 3/14.07.2015 a Consiliului de Administratie al SIF Banat-Crisana, prin care a fost votata noua conducere a societatii. De asemenea, din componenta conducerii SIF Banat Crisana mai fac parte Gabriela Aurelia Grigore, director general adjunct operatiuni, si Teodora Sferdian, director general adjunct dezvoltare.

Bogdan Dragoi si Octavian Avramoiu sunt si membrii ai Consiliului de Administratie al SIF Banat Crisana, fiind alesi de Adunarea Generala a Actionarilor si avizati de catre ASF.

Bogdan Dragoi a fost Ministru de Finante in 2012, dupa ce anterior ocupase pozitia de secretar de stat in cadrul aceluiasi minister. Intre 2012-2014, Dragoi a fost consilierul presedintelui Traian Basescu. Octavian Avramoiu a fost director de cabinet in timpul mandatului lui Bogdan Dragoi, fiind membru al Baroului Bucuresti si lichidator judiciar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri