Bogdan Dragoi si Octavian Avramoiu au fost avizati de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) ca directori ai SIF Banat-Crisana (SIF1).

SIF Banat-Crisana a anuntat vineri ca Autoritatea de Supraveghere Financiara a avizat modificarea componentei conducerii societatii, prin numirea lui Bogdan Dragoi in functia de director general si a lui Octavian Avramoiu in functia de director general adjunct.

Avizul ASF este in conformitate cu Hotararea nr. 3/14.07.2015 a Consiliului de Administratie al SIF Banat-Crisana, prin care a fost votata noua conducere a societatii. De asemenea, din componenta conducerii SIF Banat Crisana mai fac parte Gabriela Aurelia Grigore, director general adjunct operatiuni, si Teodora Sferdian, director general adjunct dezvoltare.

Bogdan Dragoi si Octavian Avramoiu sunt si membrii ai Consiliului de Administratie al SIF Banat Crisana, fiind alesi de Adunarea Generala a Actionarilor si avizati de catre ASF.

Bogdan Dragoi a fost Ministru de Finante in 2012, dupa ce anterior ocupase pozitia de secretar de stat in cadrul aceluiasi minister. Intre 2012-2014, Dragoi a fost consilierul presedintelui Traian Basescu. Octavian Avramoiu a fost director de cabinet in timpul mandatului lui Bogdan Dragoi, fiind membru al Baroului Bucuresti si lichidator judiciar.

Citeste si:
Ce asteptari are seful SIF Banat-Crisana de la viitorul director BVB
Dragoi, SIF1: Cand am...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
The New Market: Plusurile si minusurile ultimului an pe bursa