Prognosis.ro, companie care realizeaza cercetari asupra pietei de capital din Romania, si Wall-Street, cel mai citit cotidian de business online din Romania, va invita sa participati la OMNISTOCK Survey 2007*, un proiect care investigheaza perceptia investitorilor de la BVB cu privire la evenimente, emitenti si personalitati care au marcat piata de capital in anul care s-a scurs, precum si asteptarile investitorilor pentru anul 2008.

Pe langa acestea, cercetarea noastra cuprinde capitole legate de profilul investitional / obiceiurile de tranzactionare, si nu in ultimul rand, estimarile investitorilor cu privire la evolutia principalilor indici ai BVB - BET si BETFI.

Wall-Street va beneficia in exclusivitate de toate rezultatele studiului pe care le va publica in cadrul unei editii speciale de sfarsit de an.

Conform misiunii asumate de Prognosis.ro, aceea de a oferi date de calitate, actionabile, tuturor celor interesati de domeniul pietei de capital:

Citeste si:

• fiecare participant la proiectul OMNISTOCK va primi indicatorii PER actualizati ai celor mai lichide 100 de societati de pe piata RASDAQ;
• fiecare participant va primi un RAPORT (format .PDF) cu rezultatele acestei cercetari
• oferim, prin tragere la sorti, o carte de referinta pentru orice investitor - "Come Into My Trading Room" de Alexander Elder.

Va adresam pe aceasta cale invitatia de a participa la OMNISTOCK 2007.

Va asiguram ca raspunsurile dumneavoastra vor fi strict confidentiale si ca datele dumneavoastra personale nu vor fi dezvaluite unei terte parti. Interviul dureaza aproximativ 8 minute.

O ultima provocare intr-un an plin de provocari - participa la sondajul pietei de capital - OMNISTOCK 2007.

Primele rezultate vor fi transmise respondentilor si partenerilor afiliati proiectului OMNISTOCK in data de 24 Dec 2007.