Producatorul de electrozi si sarma Ductil Buzau (DUCL) a afisat pentru primul trimestru al acestui an un profit net de 6,59 milioane lei, cu 2,3% mai mare decat cel obtinut in aceeasi perioada din 2007, si o cifra de afaceri de 42,5 milioane lei, in urcare cu 14,5%, a informat marti compania.

In primele trei luni ale anului trecut, afacerile Ductil Buzau s-au cifrat la 37,1 milioane lei, iar profitul obtinut de societate a fost de 6,45 milioane lei.

Ductil Buzau este unul dintre principalii jucatori de pe piata producatorilor de echipamente destinate sudarii si taierii metalelor. Compania are un capital social de 18,4 milioane lei, divizat in 184 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Ductil este o companie a grupului francez Air Liquide Welding, care detine pachetul majoritar, de 71,84% din actiuni, prin intermediul subsidiarei sale Fro Spa din Italia. In actionariatul Ductil mai figureaza si fondul de investitii Broadhurst Investments, cu 11,71%.

Titlurile Ductil se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul DUCL. Compania are o valoare de piata de 209,76 milioane lei, aferenta cotatiei de 1,14 lei, stabilita in sedinta din 13 mai.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Cum a evoluat Bursa in prima zi dupa europarlamentare