Primaria Lugoj plateste din 15 septembrie al optulea cupon in valoare de 2,41 lei/obligatiune si a opta rata de 3,12 lei, pentru obligatiunile municipale Lugoj II, potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Valoarea celui de-al optulea cupon, aferent perioadei 15 iunie 2008 - 14 septembrie 2008, a fost calculata la o dobanda anuala de 12,06%, iar data de referinta pentru cupon si pentru rata principalului a fost 8 septembrie.

Investitorii isi vor putea ridica banii pana pe 23 septembrie, de la ghiseele BRD - Groupe Societe Generale.

De asemenea, a fost calculata rata dobanzii pentru urmatorul cupon, care se ridica la 13,94% pe an, ceea ce conduce la o valoare a celui de-al noualea cupon de 2,64 lei/obligatiune. Al noualea cupon si rata aferenta a principalului vor fi platite incepand cu 15 decembrie.

Obligatiunile municipale Lugoj II se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti din data de 27 martie 2007, sub simbolul LGJ14. Primaria Municipiului Lugoj a emis la 15 noiembrie 2006 un numar de 35.000 obligatiuni, cu o valoare a principalului de 100 lei, in valoare totala de 3,5 milioane lei. Bondurile municipale au o maturitate de opt ani, scadenta fiind la 15 septembrie 2014.

Rambursarea principalului se va face in 32 de transe trimestriale, iar dobanda va fi platita tot trimestrial. Rata dobanzi se calculeaza in functie de media dobanzilor interbancare la trei luni in lei la care se adauga o prima de 0,95%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri