“Nou intrata in acest club al brokerilor va beneficia de toate activitatile si realizarile Asociatiei si, totodata, va determina cresterea reprezentativitatii comunitatii Intermediarilor din piata de capital din Romania”, se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Ventrust Investment, cu sediul central la Targu Mures, este membra a Bursei de Valori si a intrat pe piata de capital in urma cu trei ani ca fiind divizia de brokeraj a companiei de servicii financiare si consultanta Ventrust. Societatea numara in prezent 20 de birouri in toata tara, iar in anul 2007 a obtinut o cifra de afaceri de peste 12 milioane lei, realizand o crestere a cifrei de afaceri de aproape trei ori fata de 2006.

Membrii Asociatiei Brokerilor au adoptat in acest an o hotarare istorica, aceea de a se deschide si catre bancile care opereaza sau vor opera pe piata bursiera, recunoscand, astfel, comuniunea de interese intre banci si societati de servicii de investitii financiare, in scopul promovarii unui cadru general favorabil dezvoltarii pietei de capital romanesti.