Oil Terminal are un nou director general

Distribuitorul de produse petroliere Oil Terminal (OIL) are un nou director general in persoana lui Silviu Wagner, dupa ce Vasile Miu a demisionat din conducerea companiei, din considerente personale, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Pentru acest anunt, actiunile Oil Terminal au fost suspendate de la tranzactionare o ora, ultimul pret al titlurilor fiind de 0,165 lei/actiune, in crestere cu 3,13% fata de cotatia din sedinta de vineri.

Vasile Miu a fost numit director general al companiei de catre Consiliul de Administratie in decembrie 2008, dupa ce fost sef al Oil Terminal a renuntat la post ca urmare a numirii sale in functie de deputat PNL.

Compania avut un profit net de 2,93 milioane lei (686.800 euro) in primele trei luni ale acestui an, de 7,5 ori peste nivelul celui din aceeasi perioada a anului trecut, prin reducerea semnificativa a cheltuielilor.

Societatea are un capital social de 58,24 milioane lei, divizat in 582,4 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei. Principalii actionari ai societatii sunt Ministerul Economiei, cu o detinere de 59,62%, si Fondul Proprietatea, cu o participatie de 10%.

Valoarea de piata a companiei este de 93,18 milioane lei (21,9 milioane euro) conform ultimei cotatii de 0,16 lei/actiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri