Directorul general al Intercapital Invest, Razvan Pasol, a declarat ca se observa un interes in crestere al companiilor pentru piata de capital, dar lucrurile se misca mai greu
In cadrul conferintei de lansare a fondului OTP Green Energy, Pasol (foto) a explicat ca discuta cu 3 companii, dar totul este intr-un stadiu foarte incipient.

“Potentialii investitori incep sa se intereseze de varianta finantarii prin piata de capital, mai ales ca accesul la creditare este mai greu in ultima perioada. Suntem intr-o etapa incpienta de revenire a IPO-urilor la Bursa de la Bucuresti", a explicat el.

Intercapital Invest a intermediat singurule oferte de listare ale bursei din acest an, OTP WiseRO si OTP Green Energy.

Pe de alta parte, Catalin Iancu, presedintele OTP Asset Management, a declarat ca anul viitor vor aduce inca doua-trei fonduri de investitii la Bursa de Valori Bucuresti.

Pana in 2013, am putea avea 5-6 fonduri de investitii la Bursa

Pana acum, acestea sunt singurele promisiuni de IPO-uri pentru anul viitor, in afara de controversata listare a Fondului Proprietatea. Pe de alta parte, conducerea Bursei mizeaza pana acum doar pe transferul catorva zeci de emitenti de pe Rasdaq pe piata reglementata.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Tanase: Bursa, o oportunitate pentru toti romanii sa economiseasca
Setari Cookie-uri