Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis suspendarea pentru alte doua saptamani a ofertei de vanzare a obligatiunilor convertibile emise de Flamingo International (FLA) dupa ce la jumatatea lui decembrie CNVM a luat aceeasi decezie, potrivit unui raport publicat pe Bursa de Valori.

Recapitalizarea companiei cu aproximativ sapte milioane de euro trebuia sa se incheie pe 12 ianuarie, prin aceasta conducerea Flamingo incercand sa salveze compania ale carei vanzari au scazut aproape la jumatate in primele noua luni din 2009 si care a intrat in insolventa la inceputul lui decembrie.

Al treilea retailer electroIT pe piata locala a intrat in insolventa dupa ce planul de restruturare a datoriei de 17,5 milioane de euro catre ING, finantatorul principal al companiei, e esuat. Flamingo mai o linie de finantare de 8,5 milioane de euro la UniCredit Tiriac Bank si una de 6 milioane de euro la BRD.

Creditorii Flamingo se vor intalni in data de 25 februarie pentru a decide daca vor sustine sau nu planul de reorganizare a companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Interviu EXCLUSIV cu seful Bursei: Ne putem astepta la un IPO privat