Divizia de brokeraj a Raiffeisen Capital&Investment a anuntat lansarea serviciului de tranzactionare online, dedicat clientilor RCI ce isi investesc resursele la Bursa de Valori Bucuresti.
Platforma electronica pune la dispozitie plasarea ordinelor de vanzare-cumparare a actiunilor, modificarea sau anularea acestora, vizualizarea tranzactiilor din portofoliu, transmiterea solicitarilor de transfer de numerar din disponibilul existent in conturile bancare personale, efectuarea de tranzactii la comisioane reduse, informeaza comunicatul RCI.

De asemenea, in cadrul platformei o line vor putea fi vizualizate in timp real cotatiile actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti dar si a ordinelor proprii si a celor introduse de ceilalti clienti, pentru toate nivelurile de pret existente.

"Prin introducerea acestui serviciu am urmarit sa oferim clientilor nostri un acces facil la piata de capital si o mai mare flexibilitate in tranzactiile cu actiuni", a declarat Bogdan Campianu, director piete de capital in cadrul Raiffeisen C&I.

Clientii interesati pot achizitiona acest serviciu prin semnarea unui act aditional la la contractul de furnizare de servicii financiare.

Aceasta lansare se inscrie intr-o tendinta a brokerilor institutionali, inceputa si identificata in prima parte a anului trecut. In octombrie 2009, 3 brokeri mari au lansat platforme de retail online, incercand sa compenseze plecarea investitorilor de calibru cu miza pe aceasta zona.

Citeste o analiza wall-street.ro despre aceasta schimbare de trend

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri