Actionarii producatorului de instrumente si dispozitive de masura Contor Group Arad (CGC) au aprobat majorarea capitalului social cu 3,87 milioane lei prin incorporarea profitului nerepartizat din anii anteriori.
Pentru aceasta operatiune se vor emite 38,76 milioane de actiuni, iar fiecare actionar va primi un titlu pentru patru detinute anterior, potrivit hotararilor din adunarea generala remise Bursei de Valori Bucuresti. Astfel, capitalul social va urca la 19,37 milioane lei.

La inceputul lunii mai un grup de actionari au solicitat directorului general al companiei prezentarea unui plan de reducere a creantelor, insa propunerea a fost respinsa in adunarea generala.

Contor Group estimeaza ca va inregistra in acest an un profit net de 4,14 milioane lei, de 3,7 ori mai mare decat rezultatul din 2009.

Compania are un capital social de 15,51 milioane lei, divizat in 155,06 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al societatii este Contor Caracioni Gmbh, cu o detinere de 61,44%.

Valoarea de piata este de 16,9 milioane lei (4,07 mil. euro), potrivit ultimului pret de 0,109 lei/actiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
FTSE confirmă că România este pe cale să fie inclusă în indicii FTSE
Setari Cookie-uri