Impact Contractor&Developer (IMP) a anuntat faptul ca recursul formulat impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti privind deschiderea procedurii de insolventa va fi judecat in 2011, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

La inceputul lunii august, Curtea de Apel Bucuresti a admis suspendarea provizorie a procedurii de insolventa impotriva dezvoltatorului Impact Developer & Contractor.

Procedura a fost deschisa in iunie la solicitarea firmei Romconstruct, pentru o datorie de 1,36 milioane de lei.

Veniturile dezvoltatorului imobiliar s-au diminuat de 2,1 ori in primul semestru, de la 50,2 milioane lei la 23,1 milioane lei, iar compania a trecut pe pierderi.

Impact are un capital social de 200 milioane lei, divizat in 200 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 1 leu.

Cel mai mare actionar al companiei este Dan Ioan Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general al Impact, care controleaza 22,06% din titluri, iar Carmen Sandulescu detine 11,6% din actiuni.

In actionariat se regaseste si un fond de investitii administrat de Franklin Templeton, respectiv Templeton GIT Emerging Markets, care are 6% din titluri.

Capitalizarea companiei este de 87,4 milioane lei (20,4 mil. euro), conform ultimului pret de 0,437 lei/actiune, stabilit in sedinta din 9 iulie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si