La termenul din 19 ianuarie 2011, Tribunalul Sibiu a respins cererea formulata de Fondul Proprietatea (FP) impotriva Romgaz Medias privind anularea deciziei AGA in baza careia compania a facut o donatie de 400 milioane lei catre bugetul de stat.

In cadrul Adunarii Generale a Actionarilor Romgaz din 30 noiembrie 2010, conducerea Romgaz a aprobat realizarea de catre companie a unei donatii in suma de 400 milioane lei catre statul roman. Fondul Proprietatea a votat impotriva donatiei, motivand ca aceasta nu respecta drepturile sale ca actionar minoritar al Romgaz, iar apoi a atacat hotararea AGA in instanta.

Fondul Proprietatea a anuntat ieri, printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti, ca va continua litigiul impotriva acestei donatii, prin promovarea cailor de atac, in condiile legii.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este unul din cei mai importanti jucatori ai pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2009 de 16,98 milioane euro si peste 130 de avocati si colaboratori.