Narcisa Lecusanu a fost numita in functia de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului, potrivit unui comunicat oficial al ministerului.

Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Tineretului si Sportului si s-a desfasurat in prezenta ministrului Elisabeta Lipa, precum si a responsabililor din directiile de resort ale ministerului. Narcisa Lecusanu a inlocuit-o pe Carmen Tocala in functia de secretar de stat. Noul secretar de stat in domeniul politicilor de sport a evidentiat prioiritatile mandatului sau, si anume: 1) finalizarea cu succes a proiectelor privind politicile pentru sport, aflate in derulare. 2) initierea pregatirii viitoarei generatii de sportivi, care vor reprezenta Romania la urmatoarele editii ale Jocurilor Olimpice, potrivit Mediafax.

"Daca exista bunavointa, se poate face orice. Trebuie si vreau sa mergem mai departe si sa realizam, macar intr-un procent cat mai mare, ceea ce ne-am propus. Imi doresc ca, atat timp cat suntem aici, sa facem astfel incat sa lasam ceva in urma noastra. Nu imi place sa vin pur si simplu la munca si sa stau mult. Imi place sa fac fiu eficienta, imi place sa lucrez in echipa, deoarece am invatat ca lucrurile frumoase se construiesc numai in echipa. Cred in aceasta echipa si vreau ca, impreuna, sa realizam obiectivele propuse in scurtul mandat pe care il avem. As vrea ca, atunci cand voi pleca, sa las in urma mea o situatie un pic mai buna decat cea actuala.", a declarat Elisabeta Lipa, Ministrul Tineretului si Sportului.

Narcisa Lecusanu a absolvit, cu diploma de master, Institutul de Educatie Fizica si Sport din Bacau, iar, pana in prezent, a ocupat postul de vicepresedinte in cadrul Federatiei Romane de Handbal. Ca sportiv de performanta, a evoluat, de-a lungul timpului, in echipele de handbal: C.S. Stiinta Bacau, Kometal Skopje, „BVB 09” Dormund, „TV” Lutzelinden, Ikast Bording EH, si „DH” Aalborg. Cea mai inalta distinctie sportiva obtinuta a fost titlul de vicecampioana mondiala in anul 2005. De asemenea, din palmaresul Narcisei Lecusanu se numara cucerirea, in doua randuri, a Cupei Cupelor (2002 si 2007) precum si numeroase titluri de campion national in Romania, Germania si Macedonia.

Sursa foto: michaeljung / Shutterstock

Citeste si:
Horațiu Moldovan: Ideal ar fi ca oamenii să stea acasă 8-10 săptămâni
Coronavirus | Secretarul de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Toţi parlamentarii PSD vor dona 50% din salarii pentru echipamente medicale
Setari Cookie-uri