Liviu Dragnea s-a prezentat luni la DNA, de unde a iesit dupa o jumatate de ora de audieri. Conform surselor Digi24, Dragnea a fost citat la DNA in calitate de suspect intr-un nou dosar, al treilea, privind fapte de coruptie, iar printre acuzatii se regasesc abuzul in serviciu si frauda cu fonduri europene.

Presedintele PSD Liviu Dragnea este urmarit penal pentru 3 capete de acuzare: abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si fraudarea fondurilor europene, conform stirileprotv.ro.

Prejudiciul in acest caz ar fi de 20 de milioane de euro, scrie Adevarul.ro.

Acestea sunt cele 3 infractiuni pentru care, de astazi, liderul PSD este cercetat in al 3-lea dosar penal de catre procurorii DNA. In primul dosar, Referendumul, a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare, iar in al doilea este cerecetat pentru instigare la abuz in serviciu in ”afacerea Bombonica” - asa cum este cunoscut acest dosar, in care se cerceteaza modalitatea prin care 2 functionare de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman au ajuns sa lucreze la PSD Teleorman, desi erau platite din bani publici.

Luni, la DNA a fost citat si Marian Fiscuci, fost patron al TelDrum.

Liderul PSD confirmase duminica prezenta in fata procurorilor anticoruptie, fara insa a preciza in ce dosar este chemat. La sediul DNA s-au adunat mai multi sustinatori ai lui Dragnea, inclusiv membri ai PSD si ministri din Guvernul Tudose. Nu au lipsit nici oameni care sunt impotriva liderului PSD, de aceea la fata locului a fost instalat un dispozitiv de jandarmi.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri