PSD si-a pus, fara doar si poate, aproape toata Romania in cap, dupa ce in noaptea dintre 10 si 11 august jandarmeria aflata in subordinea ministrului Carmen Dan a ranit sute de oameni, printre care si un numar de straini din Israel si Austria. Printre persoanele agresate a fost si un taximetrist care a depus plangere penala la parchet impotriva jandarmeriei.

Pe un grup de taximetristi de pe Facebook, acestia ataca jandarmeria si PSD pentru actiunile in forta impotriva protestatarilor si colegului lor care nu facea decat sa transporte turisti israelieni de la un hotel spre un club.

Desi niciunul dintre ei nu avea vreo legatura cu protestul, asta nu a contat pentru fortele de ordine. Conform taximetristului, acestia i-au lovit masina cu bastoanele si apoi au fost “extrasi cu forta” din taxi si batuti.

Ambasada Israelului a transmis ca incidentul este inacceptabil si extrem de serios.

Taximetristii considera acelasi lucru:

“Alo, taximetristii de la Bucuresti, iesiti in strada, nu mai stati!”, scrie un taximetrist, in timp ce altul noteaza ca “O sa vina si randul jandarmilor sa primeasca bataita…”.

Altcineva comenteaza ca “ar fi minunat (daca taximetristul – n.r.) ar depune plangere”, lucru care s-a si intamplat de altfel. Per total, taximetristii de pe grup sunt revoltati de felul in care PSD a stiut sa loveasca si sa raneasca oameni inocenti.

Sursa foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri