Doi politisti au fost inlocuiti de la paza unei sectii de votare dupa ce au fost reclamati de un barbat ca ar fi facut propaganda electorala si ulterior l-ar fi jignit, informeaza Agerpres.

"Urmare a unor informatii aparute in spatiul online, postate pe o retea de socializare, va aducem la cunostinta urmatoarele: in data de 6 octombrie, DGPMB a declansat cercetari conform art.385 Cod penal, pentru impiedicarea exercitarii drepturilor electorale si, respectiv, art.296 Cod penal - purtare abuziva, fata de doi politisti ce asigurau protectia unei sectii de votare de pe raza Sectorului 5", potrivit Biroului de presa al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, cercetarile au fost declansate de un apel in sistem 112 si, ulterior, de o plangere scrisa, formulate de un barbat care a reclamat ca politistii ar fi facut propaganda electorala si l-ar fi jignit.

La fata locului au fost efectuate verificari de catre politisti ai Sectiei 17.

"Din dispozitia conducerii Politiei Capitalei, cei doi politisti ce efectuau serviciul la sectia de vot in cauza au fost retrasi si inlocuiti, precizeaza sursa citata.

Plangerea a fost inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 pentru a dispune masurile ce se impun.

Sursa foto: Shutterstock / Ion Sebastian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri