Liberalii anunta ca vor depune motiunea de cenzura in umatoarele zile, cu toate ca nu au finalizat inca negocierile pentru sustinerea demersului de demitere a cabinetului Dancila. PNL are nevoie atat de voturile celor din UDMR, cat si de cele a unor parlamentari PSD-ALDE.

„PNL considera ca Guvernul Dancila este cel mai prost guvern din istoria Romaniei si trebuie inlocuit cu un guvern mult mai bun pentru Romania, un guvern care sa aiba capacitatea sa exercite in cele mai bune conditii presedintia Consiliului UE si care sa aduca beneficii maxime de pe urma acestei misiuni pe care o avem - de a asigura conducerea la nivel european in cele sase luni de zile incepand cu 1 ianuarie.

De aceea, am luat decizia de depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Am mandatat liderii grupurilor parlamentare ale PNL sa finalizeze textul motiunii de cenzura si sa depuna motiunea de cenzura in cursul acestei saptamani, astfel incat pana la sfarsitul saptamanii motiunea de cenzura sa fie depusa, sa demareze procedurile pentru schimbarea acestui guvern care face un rau imens Romaniei”, a spus Ludovic Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, scrie Digi24.

„Romania are nevoie de un guvern care sa guverneze pentru cetateanul care munceste cinstit, care isi castiga existenta in mod cinstit, care respecta legea, nu de un guvern care sa guverneze pentru puscariasi si pentru puscariabili. Romania are nevoie de un guvern care sa sustina realizarea marilor proiecte de infrastructura, care sa permita dezvoltarea Romaniei, nu de un guvern care sa blocheze toate investitiile publice in Romania.

Romania are nevoie de un guvern care sa asigure un mediu pentru afaceri prietenos, predictibil, care sa incurajeze orice fel de investitie privata, nu de un guvern care sa bulverseze la fiecare sedinta de Guvern legislatia si care sa creeze instabilitate si lipsa de predictibilitate. Romania are nevoie de un guvern care sa creasca puterea de cumparare a veniturilor cetatenilor, nu de un guvern care sa creasca salariile si pensiile pe hartie si care sa erodeze puterea de cumparare a veniturilor cetatenilor printr-o inflatie crescuta in mod artificial"”, a continuat presedintele PNL.

Citeste si:
Coronavirus | Senatorul PNL, Vergil Chiţac, internat la terapie...
Coronavirus | Senatorul PNL,...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Dan Barna cere amânarea alegerilor locale
Setari Cookie-uri