Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca "Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata", el sustinand ca "un grup de batausi" ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara, scrie Agerpres.

"Ce au facut ei cand au guvernat? Ceea ce fac si acum: ura, venin, dezbinare, injuraturi. Oriunde mergem noi in tara este un grup de batausi care umbla dupa noi. Aseara aici la Galati au gasit la ei bolovani, pietre si bate. Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata. Putem sa-i lasam sa-si bata joc de aceasta tara? Nu avem noi puterea forta si curajul sa pastram guvernarea, sa castigam alegerile care vin, alegerile prezidentiale, locale si parlamentare? Avem nu numai dreptul, avem si obligatia sa nu lasam aceasta tara pe mana acestor vanzatori", a spus Dragnea, in discursul rostit de pe scena mitingului.

Liderul PSD a adaugat ca actuala opozitia doreste, cand va veni la putere, sa micsoreze salariile si pensiile.

"Nici nu se mai feresc, nici nu mai mint, o spun direct ca ei vor sa micsoreze salariile, vor sa taie pensiile, vor sa desfiinteze salariul minim. De ce? pentru ca ei nu vor ca romanii sa fie multumiti, nu vor ca romanii sa fie bucurosi, sa fie veseli. Vor, in continuare, sa fie Romania o natiune plina de divizare, plina de ura, plina de rautate si frustrari. Nu putem sa-i lasam. Nu putem sa lasam Romania pe mana acestor oameni. Nu-i lasam", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai declarat, ca presedintele Klaus Iohannis a folosit summitul de la Sibiu pentru campania lui electorala si interesele sale marunte, adugand ca acesta "si-a chemat stapanii" si "a cersit inca o sanctiune pentru Romania".

"I-ati vazut pe liderii europeni la Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania doar el singur, nu a invitat pe nimeni. Asa cum a furat casele, a furat si ziua Europei. A folosit aceasta ocazie doar pentru el, pentru a castiga ceva. A folosit acest summit pentru Romania? A folosit acest summit, facut cu bani multi, pentru campania lui electorala, pentru interesele lui marunte politice si si-a chemat stapanii. L-am vazut cu totii la televizor cum se plimba singur si nu-l baga nimeni in seama. Asta este soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt bagate in seama. Acolo la Sibiu sunt sigur ca Iohannis a mai cersit, pentru ca numai de asta este in stare. Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru romani, batandu-se pentru Romania, luptandu-se pentru ceea ce trebuie sa primim, pentru respectul cuvenit. A profitat ca a fost singur si a lucrat impotriva Romaniei, a atacat guvernul tarii lui, a atacat democratia, justitia, tot ceea ce este mai bun in aceasta tara", a afirmat Dragnea, in discursul rostit de pe scena mitingului.

La manifestatia organizata de catre organizatia PSD Galati au fost prezenti cateva zeci de mii de membri si simpatizanti social-democrati. La finalul discursului sustinut de liderul PSD, participantii la miting i-au cerut acestuia sa candideze in alegerile prezidentiale si au scandat "Dragnea presedinte".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri