Gabriela Firea, proaspat repusa in functia de presedinte PSD Bucuresti, continua sa nu puna in executare o sentinta judecatoareasca definitiva care stipuleaza ca zecile de firme infiintate de ea sunt ilegale. Astfel, Firea vrea sa alimenteze aceste companii cu alte milioane de euro, dupa ce anul trecut ele au inregistrat PIERDERI de 30,609 milioane de lei.

In 2018 pierderea cumulata pentru cele 18 companii analizate a fost de 30.609.886 lei. Dintre acestea, cele mai mare pierderi le-au inregistrat compania de strazi, aproape 5 milioane lei si compania de paza cu peste 6,7 milioane lei. Doar 5 companii au reusit sa faca profit, unele infim, de ordinul a zeci de mii de lei.

Gradul de realizare a veniturilor acestor companii in 2018 a fost in jur de 20%, fiind de 0% la CM Managemetul Transporturilor sau de doar 4,83% la CM Managementul Traficului.

Din pacate, Gabriela Firea vrea sa continue dezastrul si in 2019.

“Aceste companii, declarate nelegale de catre instanta in urma cu 6 luni, isi continua nestingherite ”evolutia”. Doamna Firea pare ca doreste cu ardoare sa asigure puzderiei de administratori si directori o viata confortabila si linistita si in 2019! Astfel, in loc sa lichideze companiile ilegale imediat, doamna primar ne propune sa aprobam bugete de miliarde de lei pentru acestea”, avertizeaza consilierul general la Primaria Bucuresti Catalin Deaconescu.

“Pierderile pe primul trimestru din 2019 sunt de (alte) 36.913.612 lei, iar la sfarsitul primului semestru vor cumula pierderi de aproape 54 milioane lei!

Dar, cum spuneam, companiile ilegale au planuri mari: Investitii totale de 677 milioane lei, (cele mai multe cumpara terenuri si utilaje), dublarea numarului de salariati si, evident, cresterea indemnizatiilor pentru membri CA si directorime, doar pentru acestia din urma bucurestenii platind in 2019 peste »15,6 milioane lei.

Sa va mai spun ca aceste companii si-au bugetat 3 milioane lei pentru Protocol, Reclama si Publicitate? Da, RECLAMA SI PUBLICITATE in conditiile in care aceste companii nu au NICIUN client in afara de PMB si structurile subordonate acesteia si nu au castigat NICIUN contract prin procedura competitiva...

Vazand aceste date nu pot sa nu ma gandesc ca doamnei Firea ii vin manusa functiile ”recastigate” in PSD, dovedind o data in plus ca este doar un liviudragnea fara mustata”, incheie Deaconescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri