Intr-un interviu LIVE la TVR 1, Viorica Dancila, presedinte PSD si contracandidata lui Iohannis, s-a avantat in minciuni si dezinformari masive. Printre acestea, faptul ca, daca ar fi fost lasati sa guverneze, ar fi terminat toate cele 8 spitale regionale promise in campanie.

Astfel, Viorica Dancila a subliniat ca “nu din vina noastra nu s-au facut spitalele regionale. Noi am avut doar 150 de milioane, din care 120 de milioane i-am dat pe studii de fezabilitate”. Conform acesteia, daca ar fi fost “lasata sa guverneze”, ar fi urmat o crestere a bugetului si, pana la finalul mandatului, ar fi fost gata spitalele.

Mentionam ca niciunul dintre ele nu a fost nici macar inceput.

In programul de guvernare din 2016, PSD a scris ca va construi “8 spitale regionale, dotate cu echipamente de ultima generatie.”

Tot Dancila a mai spus, la TVR, ca marele ei regret este ca nu a realizat 100% programul de guvernare, ci doar 80%. In realitate, PSD nu a realizat aproape nimic din ce a promis la nivel de infrastructura (autostrazi), dar nici la nivelul educatiei, inchizand scoli in loc de a inaugura noi institutii de invatamant.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
CCR a respins OUG prin care puteai cumpara cartele prepay doar cu buletinul
Setari Cookie-uri